steigerhout bouwtekening

Steigerhout bouwtekening voor het zelf bouwen van Steigerhouten meubels

steigerhout bouwtekening hoekbankWil jij ook graag je eigen steigerhouten meubels maken? Je ziet tegenwoordig overal de mooiste meubels. Vooral bij strand tenten vind je super mooie meubels die ook in jou tuin erg mooi zouden staan nietwaar! Neem nou bijvoorbeeld deze mooie steigerhouten hoekbank hiernaast,  in de winkel zijn deze meubels vaak erg duur en besluiten mensen toch voor iets anders te gaan. Ik vraag me dan altijd af, Waarom maak je niet gewoon zelf die mooie meubels! Ik ben zelf een aantal jaar geleden begonnen met het zelf maken van steigerhouten meubels. Ik heb mezelf alles aangeleerd en gebruikte geen steigerhout bouwtekening voor mijn projecten. Had ik in het begin maar zo’n tekening in mijn bezit gehad dat had een hoop tijd en frustratie gescheeld. Daarom wil ik jou op deze website helpen met het realiseren van jou steigerhouten wensen. Want als ik steigerhouten meubels zelf kan maken, dan kan jij dat ook!.

Hallo klusser,

Ben jij klaar om steigerhouten meubels te bouwen

Check   Ben jij al weken, of zelfs maanden opzoek naar goede bouwtekeningen voor een steigerhouten meubel?

Check   Heb je alles al geprobeerd, en heb je overal al gezocht maar kun je nergens vinden wat je echt zoekt.

Check   Vind je de prijzen in de winkel ook zo schrikbarend hoog voor wat je eigenlijk krijgt.

Check   Ben je er klaar voor om zelf een echt steigerhouten meubel te gaan bouwen.

Check   Had je al eens gehoord van het bouwtekeningenkadaster, of fredsbouwtekeningen (waarschijnlijk niet).

Check   De best verkopende bouwtekeningen waar al meer dan 36.000 mensen gebruik van maken.

Check   Ieder uur wordt er een bouwtekeningen pakket gedownload zodat er zelf geklust kan worden.

Download 1 van de onderstaande pakketten en begin direct met het bouwen van je meubel

bouwtekeningen boek freds bouwtekeningen

Steigerhouten bouwtekeningen pakket

Beste keus voor steigerhoutprojecten

Niet goed = geld terug

Bekijk dit pakket

Meer info

10.000 bouwtekeningen voor hout

incl steigerhouten bouwtekeningen gids

Niet goed = geld terug

Bekijk dit pakket

Meer info

Meubels maken met standaard gereedschapsteigerhout gereedschap

Ik kan me goed voorstellen dat je niet de beschikking hebt over professioneel en duur gereedschap. Dit is absoluut geen ramp, Ik ben zelf ook begonnen met de spulletjes die ik op dat moment voor handen had. Een oude decoupeerzaag een handzaag en een boormachine waren mijn steun en toe verlaat in het maken van mijn steigerhouten meubels. Het maakt echt niet uit wat voor gereedschap je gebruikt als je maar zin en tijd hebt, dan kun jij net als ik de mooiste steigerhouten meubels maken. Vaak wordt er ook gezegd dat je erg handig moet zijn om zo’n steigerhouten bank of tafel te maken, dat is gedeeltelijk waar. Natuurlijk moet je wel met een zaag en een boormachine kunnen werken, maar je hoeft echt geen fanatieke klusser te zijn om ook een steigerhouten meubel te maken. Vaak ligt het eraan dat je gewoon een goede bouwtekening en een goede instructie nodig hebt. Op deze website vindt je alles wat je nodig hebt aan tekeningen en informatie om dit te realiseren. meer info over de kosten en het soort gereedschap dat je nodig hebt vind je op steigerhout kosten pagina.

steigerhouten hoekbank

Waarom een steigerhout bouwtekening onmisbaar is

Mijn allereerste meubels heb ik zonder bouwtekening gebouwd. Erg tijdrovend en bovendien erg zonde van de vele planken die ik opnieuw heb moeten zagen omdat dit verkeerd was uitgerekend. Reden genoeg om eens opzoek te gaan naar iemand die goede bouwtekeningen had. Omdat steigerhout toen net een hype begon te worden was er vrij weinig te vinden op internet. Totdat ik Hendrik de Boer tegen kwam. Hij heeft een schitterend e-book gemaakt waar hij alle denkbare meubels in heeft verwerkt. Het maken van mijn meubels was nog nooit zo makkelijk geweest. En bovendien kon ik nu het dubbele aan meubels maken door de gigantische tijdswinst die ik behaalde met dank aan deze schitterende tekeningen.

Voordelen van een steigerhout bouwtekening

  • goede instructie
  • geen onnodig hout verspillen
  • gegarandeerd een goed en stevig meubel
  • Zelf je meubel maken, je bent hiermee tot wel 10x goedkoper uit als in de winkel.

Gratis steigerhout bouwtekening of betaalde bouwtekeningen?

Wat is wijsheid, ga je opzoek naar een gratis bouwtekening of ga je liever voor een betaalde tekening. Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Er zijn op internet een aantal gratis steigerhouten bouwtekeningen te vinden maar deze zijn vaak van slechte kwaliteit. Dit houdt in dat de afmetingen bijvoorbeeld nog in Engelse maten zijn of de afbeeldingen erg onduidelijk zijn. Dit werkt zeer vervelend, zeker voor een beginnende klusser. Maar uiteraard zijn er gerust wel een paar goede gratis bouwtekeningen te vinden maar je moet wel goed zoeken. Voor wat betreft de betaalde tekeningen zijn er een aantal goede opties. Wij zijn een groot voorstander van bouwtekeningen van Fred, Bouwtekeningenkadaster en de steigerhout bouwtekeningen van Kees. Er zijn nog veel meer betaalde tekeningen online te vinden, maar dit zijn de tekeningen die er toch met kop en schouders boven uit steken.

Begin vandaag nog met bouwen!

Er zijn verschillende mensen en bedrijven die bouwtekeningen voor steigerhout aanbieden. Hieronder vindt je een aantal goede opties waarvan de bouwtekeningen erg gebruiksvriendelijk zijn en voor iedereen weggelegd. Zo kan iedereen beginnen met het bouwen van zijn of haar steigerhouten meubels.

Steigerhouten meubels bouwen en verkopen dit is wat je moet weten om succesvol te zijn

steigerhouten meubels verkopen

Ben jij van plan om de meubels die je gemaakt hebt te gaan verkopen dan is dit absoluut een aanrader om zo efficiënt mogelijk te werken en zo veel mogelijk te verdienen. Uiteindelijk willen we allemaal een goede omzet behalen toch. wat kun je verwachten van dit product.

  • Hoe je kunt starten met een minimaal budget
  • Welke meubels het beste verkopen, en hoe je deze maakt (bouwtekeningen)
  • Het belangrijkste geheim dat meubelmakers niet graag prijs geven…
  • Hoe je via het internet snel en eenvoudig honderden klanten kunt bereiken!
  • Wat de nummer 1 fout is die Doe-Het-Zelf / Klus-bedrijven maken
  • Hoe je de nummer 1 verkoper in jouw regio wordt, zodat je gegarandeerd bent van klanten!

 

Download dit pakket

Bekijk het bouwtekeningen pakket!
Tekening steigerhout Fred