Steigerhouten hoekbank

Hoe maak je zelf een mooie steigerhouten hoekbank!

Er zijn natuurlijk gigantisch veel bedrijven en winkels die steigerhouten hoekbanken verkopen, je kunt ervoor kiezen om deze schitterende meubels te kopen maar waarom maak je ze niet gewoon zelf! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een mooie hoekbank te gaan maken met minimale kosten. Wij geven je hieronder een aantal mooie voorbeelden van wat er mogelijk is qua modellen, en we geven je een aantal opties voor het bouwen van deze banken.

Mogelijkheden van steigerhouten banken

Banken kun je in alle soorten en maten krijgen, denk bijvoorbeeld aan de populaire loungebanken of de hoekbank. Wat het zelf maken van deze banken zo mooi maakt is dat je weinig kosten hebt en je het meubel precies de goede maten kan geven die jij nodig hebt.

hoekbank enkele plank hoekbank met tafel hoekbank dubbele plank

Hoe ga ik mijn meubel bouwen, en welke bouwtekening gebruik ik?

Er zijn een aantal mogelijkheden om je steigerhouten hoekbank te gaan bouwen, dit is helemaal afhankelijk van de persoon die dit gaat realiseren. Ik kan me voorstellen dat een ervaren timmerman geen bouwtekening nodig heeft, maar voor de onervaren klusser is een steigerhouten bouwtekening een must. Zonder goede tekening zal je bank niet stevig zijn en waarschijnlijk niet een comfortabele zit hoek hebben. Wees dus verstandig en gebruik een goede bouwtekening voor je te maken project zodat je nog jaren lang plezier kunt hebben aan je steigerhouten hoekbank. Neem hieronder een kijkje tussen de bouwtekeningen die wij hebben gevonden voor een mooie hoekbank.

Voordelen van een goede bouwtekening

  • Goede zithoek
  • stevig einresultaat
  • geen houtverspilling
  • strakke afwerking
  • snel gebouwd
freds bouwtekeningen

10.000 bouwtekeningen voor hout

incl steigerhouten bouwtekeningen gids

Niet goed = geld terug

Bekijk dit pakket

Meer info

steigerhouten hoekbank tekening

 

Bekijk het bouwtekeningen pakket!
Tekening steigerhout Fred