Steigerhouten hoogslaper

hoogslaper bouwtekeningMaak zelf een mooie steigerhouten hoogslaper!

Hoe gaaf is het om voor je kinderen zo’n mooie steigerhouten hoogslaper te bouwen. Je ziet ze tegenwoordig in alle soorten en maten maar ze hebben allemaal 1 ding gemeen “ze zijn schreeuwend duur”. Daarom wordt het tijd dat je hem gewoon zelf gaat bouwen. Het is niet moeilijk als je maar de juiste tekening gebruikt, en je aan de beschrijving houdt. Bij een steigerhouten hoogslaper is het belangrijk dat je na het bouwen goed gaat schuren om zo splinters te voorkomen. Steigerhout is uitermate geschikt voor het bouwen van dit soort mooie projecten.

Hoe kan ik het beste een steigerhouten hoogslaper bouwen

Ten eerste moet je opzoek gaan naar een goede tekening zodat je uiteindelijk een veilig en comfortabel bed kunt maken. Het is erg belangrijk dat het meubel stevigheid krijgt en dat het niet om kan vallen of in kan storten. “Je hebt goed steigerhout nodig” Gebruik het liefst steigerhout dan niet lang in gebruik is geweest. Kinderen gaan in dit bed slapen dus moet het wel schoon en hygiĆ«nisch zijn. Voor buiten meubels kun je best wat oudere planken gebruiken , maar pas daar mee op bij het bouwen van bed meubels. Na lange tijd buiten te hebben gelegen kunnen er schimmels op de planken komen, en die wil je niet in de buurt van je kinderen hebben toch.

Voordelen van een goede bouwtekening

  • Comfortabel bed
  • stevig eindresultaat
  • geen houtverspilling
  • strakke afwerking
  • snel gebouwd

Bouwtekeningen voor hoogslapers vindt je in de onderstaande doe het zelf pakketten Downloaden en direct beginnen!

freds bouwtekeningen

10.000 bouwtekeningen voor hout

incl steigerhouten bouwtekeningen gids

Niet goed = geld terug

Download dit pakket

Meer info

Tweepersoonsbed van steigerhout

Bent u op zoek naar een tweepersoons steigerhouten bed! Neem dan ook eens een kijkje in onze tweepersoonsbed catalogus. Hier vindt je gemakkelijk de mooiste bedden tegen de scherpste prijzen.

Bekijk het bouwtekeningen pakket!
Tekening steigerhout Fred