steigerhouten loungebank

Hoe ga je zelf een mooie steigerhouten loungebank maken!

Steigerhouten loungebanken zijn enorm populair. Zowel voor thuis als bij bedrijven zijn deze banken vaak gebruikt. Bij bedrijven zijn het vaak de horeca en strandtenten die deze banken aanschaffen. Het mooie aan deze banken is dat ze tegen een stootje kunnen, je neemt ze niet makkelijk mee, en ze zien er schitterend uit. Voor thuis is het natuurlijk ook een schitterend meubel om neer te zetten. Ze worden vaak gemaakt met een diepe zit zodat je veel kussens kwijt kunt, en echt dat lounge gevoel ervaart. Steigerhouten loungebanken zijn met een mooie whitewash laag een echte blikvanger, en het mooie van deze meubels is dat ze totaal niet moeilijk zijn om te bouwen. Hoe dat lees je natuurlijk hieronder!

Mogelijkheden van steigerhouten loungebanken

De lounge banken van steigerhout zijn er net zoals de steigerhouten hoekbank in alle vormen en maten. Het echte lounge model heeft een diepe zit van ongeveer drie steigerplanken breed ( 60 cm) en brede arm leuningen van ongeveer 20 cm breed. uiteraard zul je ook andere modellen tegenkomen, en het mooie van steigerhout is dat iedereen er mee kan werken, het bouwen van deze meubels is echt niet moeilijk.

steigerhouten loungebankloungebankenloungen

Hoe ga ik mijn meubel bouwen, en welke bouwtekening gebruik ik?

Het bouwen van een loungebank is voor iedereen goed te doen mits je maar een goede steigerhout bouwtekening hebt. Houdt er wel rekening mee dat er aardig wat meters aan steigerhout in dit project gaat zitten. Dit komt mede omdat de bank aan de achterkant dicht gemaakt wordt met steigerdelen, en de zijkanten zijn verbreed voor die mooie lounge look. Heb je eenmaal je steigerhout in huis en al je gereedschap klaar voor gebruik hoef je alleen nog maar je bouwtekening te downloaden. Hieronder vind je de bouwtekeningen die wij aanbevelen. De bouwtekeningen van fred en steigerhout bouwtekeningen van livestyle zijn goede en overzichtelijke bouwtekeningen die iedereen goed kan volgen.

 

freds bouwtekeningen

10.000 bouwtekeningen voor hout

incl steigerhouten bouwtekeningen gids

Niet goed = geld terug

Bekijk dit pakket

Meer info

 

Bekijk het bouwtekeningen pakket!
Tekening steigerhout Fred