Tekening steigerhout

Waar vindt je de beste tekeningen voor steigerhouten meubels!

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar goeie tekeningen voor steigerhouten meubels, dit komt deels door de slechte economie in nederland (iedereen gaat er op achteruit) maar grotendeels licht het aan het feit dat de meubels in de winkel steeds duurder lijken te worden. Met een goeie tekening kan iedereen een mooi steigerhouten meubel in elkaar zetten, steigerhout is namelijk een heel makkelijk houtsoort om mee te werken. Laat je niet afschrikken door wat je ziet, “ jij kunt dit ook ” mits je er voor zorgt dat je een degelijke bouwtekening hebt. Hieronder laten we de opties zien die al vele malen met grote tevredenheid zijn aangekocht door andere doe het zelvers.

Freds bouwtekeningen het ultieme doe het zelf pakket met 10.000 tekeningen

freds bouwtekeningenIn dit pakket vind je een zeer groot assortiment met allerlei soorten bouwtekeningen. Niet alleen steigerhout maar ook duizenden andere mooie bouwtekeningen. Alles wat je maar van hout kunt maken zul je hierin terug vinden. Als extra bonus bij dit pakket krijg je nu een steigerhout bouwtekeningen gids met een breed assortiment met mooie bouwtekeningen voor je steigerhouten meubels. Ben je dus op zoek naar een pakket waarmee je een gigantisch assortiment bouwtekeningen krijgt, en waar je de rest van je leven profijt van hebt dan is dit bouwtekeningen pakket een aanrader. Bovendien heb je met de extra toegevoegde steigerhouten bouwtekeningen gids een schitterend boek in handen waar je al je stegerhouten meubels mee kunt bouwen.

 

 

  • Meer dan 10.000 kant en klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk stap-voor-stap te volgen zijn.
  • De bouwtekeningen worden geleverd met handleidingen, zodat je niet alleen weet hoe het in elkaar zit, maar ook hoe jij dit stap-voor-stap zelf kunt gaan maken. En welke materialen je precies nodig hebt.
  • Dit product is voor Doe-Het-Zelvers van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jaren timmerman bent, het resultaat zal even strak zijn door de makkelijk te volgen stappen in de plannen.

 

steigerhoutgidsNu bij dit pakket een gratis steigerhouten tuinmeubelen gids

Deze gids krijg je als bonus bij freds bouwtekeningen, in deze gids vindt je mooie en overzichtelijke bouwtekeningen voor steigerhouten tuinmeubelen. Ben je een beetje handig en heb je wat tijd over dan bouw je heel gemakkelijk zelf je steigerhouten meubels met dit mooie boek met steigerhouten tekeningen. De steigerhout bouwtekeningen die je in dit e-book terug vindt zijn erg overzichtelijk en voor iedereen goed te begrijpen. Het enige dat je nodig hebt is hout, gereedschap, schroeven, en de juiste bouwtekening.

 

Tijdelijke zomer korting van € 54,00 voor slechts € 47,00
Niet goed = Geld Terug garantie!

Download dit pakket

Conclusie: Een zeer uitgebreid e-book met meer dan 10.000 bouwtekeningen voor alle soorten bouwwerken van hout en een extra e-book met alle soorten tuinmeubelen van steigerhout.

 

Bekijk het bouwtekeningen pakket!
Tekening steigerhout Fred